Algemene voorwaarden

Ondernemer:

Bac Mode en Schoenen
Burgemeester Boerstraat 22-24
2761 VP Zevenhuizen (ZH)
KvK: 29017282
BTW nr.:NL812992209B01

Wij zijn te bereiken via:
Telefoonnummer: 0180-229669
e-mail: klantenservice@bacmode.nl

Via de website chatten (werkdagen tussen 9:00-17:00uur)
Facebook: Bac Mode en Schoenen
Instagram
Dames: bacmodeenschoenen
Kinderen: bac_kids

De overeenkomst
De overeenkomst tussen Bac Mode en Schoenen en de consument komt tot stand wanneer de consument de bestelling op www.bacmode.nl heeft afgerond en deze door Bac Mode en Schoenen middels een email is bevestigd.

U doet online zaken met Bac Mode en Schoenen in een veilige webomgeving. De pagina’s waar u uw persoonsgegevens invult, zijn zo beveiligd dat ze versleuteld en onleesbaar voor derden worden verstuurd.

Als u een bestelling bij ons plaatst, krijgt u daarvan een bevestiging per e-mail.

Mocht u de bestelling onverhoopt toch willen annuleren, laat het ons dan zo snel mogelijk weten via klantenservice@bacmode.nl of  tel. 0180-229669

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

Maandag van 13.00 uur – 17.00 uur

Dinsdag – Vrijdag van: 9.00 uur – 17.00 uur

De bestelbon sturen we u per mail en sluiten we in bij het pakket. We vragen u de (digitale) bestelbon zorgvuldig te bewaren.

Levering
Bij Bac Mode en Schoenen wordt uw levering met de grootste zorg verwerkt, bij het verzenden van de bestelde artikelen en het in ontvangst nemen van retouren.
Bac Mode en Schoenen verzendt de geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk in volgorde van binnenkomst. In de regel vindt de levering plaats binnen 3 werkdagen nadat de bestelling is ontvangen en geaccepteerd.

Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden, omdat de bestelde artikelen niet op voorraad zijn of omdat de levering om een andere reden vertraging ondervindt, dan krijgt u daar zo snel mogelijk bericht van. De bestelling moet uiterlijk na 30 dagen geleverd zijn. Indien het niet mogelijk blijkt een bestelling binnen 30 dagen te leveren wordt de consument daarover tijdig geïnformeerd en heeft hij het recht de bestelling kosteloos te annuleren.

Levering in gedeelten is toegestaan.

In geval van weigering of het niet afhalen van de aangeboden levering komen de kosten van de retourvracht geheel voor de rekening van de consument.

Betaling
De verkoop van een artikel komt uitsluitend tot stand na betaling middels iDEAL of creditcardtransactie.

iDEAL is online betalen via uw eigen telebankiersysteem. Deelnemende banken aan het iDEAL-telebankiersysteem zijn ABN-AMBRO ,Fortis ,ING ,Rabobank en SNS. Met iDEAL rekent u af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Verzenden
Bij een orderbedrag boven de € 75,00 worden voor het verzenden binnen Nederland geen verzendkosten in rekening gebracht. Bij een orderbedrag onder de € 75,00 berekenen wij € 4,95 verzendkosten in Nederland.

Voor verzending onder de € 100,00 in Belgie, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk brengen wij €9,50 verzendkosten in rekening.

Herroepingsrecht: Retourneren en Ruilen
Bent u niet tevreden met uw aankopen? Bij Bac Mode en Schoenen staat service hoog in het vaandel. U mag uw aankoop(en) binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, zonder verdere verplichtingen.  Het bijgevoegde retourformulier dient u ingevuld bij de retourzending te voegen en duidelijk aan te geven welk artikel u waarom wilt retourneren. Stuur de artikelen ongebruikt en  in de originele verpakking naar ons terug. Kosten en risico van deze retourzending zijn voor rekening van de koper. Retourformulier kwijt? Neem u gerust contact met ons op; u ontvangt per mail een nieuwe retourformulier.

Retouradres:
Bac Mode en Schoenen
Burgemeester Boerstraat 22-24
276 VP Zevenhuizen.

Wanneer we uw retourzending hebben ontvangen, krijgt u daar per mail een bevestiging van. Vervolgens storten we het aankoopbedrag direct terug op de rekening waarmee u de bestelling hebt betaald. Houd daarbij rekening met een verwerkingstijd van maximaal 7 werkdagen. Er wordt alleen overgegaan tot retourbetaling als wij het artikel in dezelfde staat ontvangen als waarin wij het verstuurd hebben. Franco- en rembours zendingen worden op geen enkele voorwaarde door ons geaccepteerd. Uitverkoopartikelen tot 50% korting kunnen geretourneerd worden conform bovenstaande.

U kunt uw artikelen die via de webshop zijn aangekocht ook retourneren bij ons in de winkel. Na controle van de artikelen, aan de servicebalie, wordt het bedrag niet direct aan u terugbetaald maar teruggestort op uw rekening. Het artikel mag wel geruild worden voor een andere maat. Wij kunnen alleen de retour gestuurde goederen accepteren als u de bon van de webaankoop kunt overleggen

Klachtenregeling
U heeft recht op een goed product. Als u na het openen van het pakket schade constateert, neem dan direct contact op met ons. Wij zorgen voor een passende oplossing. Het risico van beschadiging en/of vermissing ligt tot aan het moment van bezorging bij Bac Mode en Schoenen, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen. Als u vóór het openen van uw pakket schade constateert aan de verpakking, neem dan meteen contact op met ons of meld dit aan de transporteur. Als u het pakket al hebt geopend op het moment dat u de schade constateert, moet u de aanwijzingen op het bij de zending gevoegde retour- en ruilformulier volgen. Ongebruikte beschadigde artikelen worden kosteloos door Bac mode en schoenen vergoed.

Heeft u een klacht over een artikel? Laat het ons dan snel weten. Dit kunt doen door een mail te sturen naar klantenservice@bacmode.nl. Wij zullen de klacht zo spoedig mogelijk in overleg met u oplossen.

De prijs
De vermelde prijzen op deze site zijn uitgedrukt in euro’s inclusief BTW. Verzendkosten zijn niet bij de genoemde prijzen inbegrepen.

Wanneer het om een actieprijs gaat, communiceren we dat duidelijk. We hanteren in onze webshop dezelfde prijzen als in onze winkel.